Obedové menu pre Moods Aupark Tower (7. týždeň)

11-02-2018

PONDELOK -12.2.2018

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

 Minestrone  0,2l

A: Vyprážaný kurací rezeň s zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom  /150g/ 1,3,7/

B: Pečený mar. bôčik,dusená červená kapusta,parená knedľa/150g/ 1/

C: Hríbové rizoto posypané parmezánom /350g/7/   4,50 €

 

 Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia: Kuracie krídelka s pečenými zemiakmi a cesnakovým dressingom  /150g/1,3,7 4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

UTOROK –  13.2. 2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

 Brokolicový krém s krutónmi    0,2l/1,7/

A: Zap. kur. prsia so slaninou, rozmarínom a pečené zemiaky /150g/1,3,7/

B: Vyprážaný syr s varenými zemiakmi /120g/1,3,7/      4,50 €

Špeciál:

 Gril. panenka na smotanovom krupote,parmezán /150g/1,3,7/ 5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia:Pln. kur.rezeň na prírodno so slaninou a červenou cibuľkou, pečené zemiaky /150g/1,7 4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

STREDA – 14.2. 2018

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

 Francúzska cibulačka s opečeným toustom 0,2l 

A: Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s parenou knedľou /150g/1,3,7/

B: Špenátové halušky so syrovou omáčkou /350g/1,3,7/    4,50 €

Špeciál:

Vyp. kur. rezeň v cornflakesoch, zemiaková kaša,kyslá obloha /150g/1,3,7/    5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porciaKur. steak s grilovanou zeleninou a varené zemiaky /150g/   4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 

 

ŠTVRTOK -15.2.2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

Držková polievka  0,2l

A: Kuracie prsia prekladané enciánom s prírodnou omáčkou a ryža /150g/1,3,7/

B:  Ryžový nákyp s ovocím /350g/1,3,7/             4,50 €

Špeciál:

 Pln. br.roláda s praženicovou zeleninovou zmesou (vajce, kukurica, hrášok, kápia) prír.om. a šafranová ryža /150g/3/ 5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod     

Samostatná porcia: Vypr. šunkovo-syrový špíz so zemiakmi a bylinkový dresing /150g/1,3,7/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml   3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml   5,99 €

 

PIATOK  – 16.2. 2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

 Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi  0,2l

A: Kura na smotane s kolienkami/150g/1,7/

B: Bolonské špagety posypané syrom /350g/1,3,7/

C: Zemiakový prívarok s fašírkou/150g/1,3,7/     4,50 €

 

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml   3,49 €

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave,ak nieje uvedené inak,tak váha mäsa pri mäsitých jedlách min.150g
syry min.120g,šaláty-kompoty-dressingy min.50g,polievky 0,2l