Obedové menu pre Moods Aupark Tower (51. týždeň)

17-12-2017

PONDELOK -18.12.2017

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

Hŕstková polievka  0,2l /1/

A: Kurací steak s karamelizovanou karotkou a ryžou   /150g/

B: Bravčové pliecko na bratislavský spôsob s cestovinou /150g/ 1,3,7/

C: Caesar šalát  /350g/3,7/   4,50 €

 

 Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia:  Zabíjačkový tanier (klobása, hurka, krvavnica) kyslá kapusta a varené zemiaky /150g/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

UTOROK –  19.12. 2017

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

 Rascová polievka s vajíčkom 0,2l/3/

A: Staročeský rezeň v pivnom cetíčku a zemiaková kaša /150g/1,3,7/

B: Špagety aglio e olio (pikantné) posypané parmezánom /350g/1,3,7/                       4,50 €

Špeciál:

Sviečková na smotane s parenou knedľou  /150g/1,3,7/      5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porciaChrumkavé kuracie krídielka ,op. zemiaky a cesn. dressing  /150g/7 4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

STREDA – 20.12. 2017

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

 Kulajda 0,2l /1,3,7/

A: Pečené kuracie stehná s dusená ryža a kompót /150g/

B: Vyprážané šampinóny s varenými zemiakmi /150g/1,3,7/         4,50 €

Špeciál:

Brav. roláda plnená špargľou, prosciutom , syrová omáčka, dusená ryža   /150g/1,7/    5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porciaBravčový černohor s dusenou ryžou, posypaný syrom   /150g/1,3,7/   4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

ŠTVRTOK -21.12.2017

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

 Šošovicová polievka s párkom  0,2l/ 1/

A: Kuracie soté „DELIKATES“ (šunka, kápia, šampiňóny) a dusená ryža   /150g/1/

B: Penne quatro formaggi posypané pažítkou /350g/1,3,7/             4,50 €

Špeciál:

Pečený moravský vrabec s dusenou kapustou a parenou knedľou  /150g/1,3,7/    5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod     

Samostatná porciaVyprážané rybie filé s zemiakovou kašou  /350g/ 1,3,4,74,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml   3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml   5,99 €

 

PIATOK  – 22.12. 2017

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

 Vianočná kapustnica  0,2l/1/

A: Vyprážaný kurací rezeň s dusenou ryžou a paradajkový šalát/150g/1,3,7/

B:                                                                                                                       4,50 €   

C:      

 

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,kapustová,fazuľová/500ml   3,49 €

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave,ak nieje uvedené inak,tak váha mäsa pri mäsitých jedlách min.150g
syry min.120g,šaláty-kompoty-dressingy min.50g,polievky 0,2l