Obedové menu pre Moods Aupark Tower (25. týždeň)

Obedové menu pre Moods Aupark Tower (25. týždeň)

17-06-2018

PONDELOK -18.6.2018

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

Cuketová polievka 0,2l /1/

A:  Kurací plátok s „ Hawai“ omáčkou a ryžou   /150g/

B:  Bravčový tokáň na poľovníčky spôsob a pečené zemiaky /150g/1/

C:  Šopský šalát s toastom preliaty olivovým olejom   /350g/   4,50 €

 

 Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia: Mexické kuracie rizoto posypané syrom /350g/7 4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových, polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

UTOROK –  19.6. 2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

 Krúpová polievka s údeným mäsom 0,2l /1/

A:  Vyprážaný kurací rezeň plnený s enciánom a kapiou, zemiaková kaša /150g/1,3,7/

B:  Tuniakovo – zeleninový šalát s vareným vajíčkom, toastom, preliaty bylinkovým dressingom /350g/1/ 4,50 €

Špeciál:

 Maďarský guláš s parenou knedľou  /150g/1,3,7/ 5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia: Marinované gril. kuracie na špenátovom hniezde s ryžou  /150g/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

STREDA – 20.6. 2018

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

  Boršč 0,2l

A:  Kurací steak na grilovanej zelenine a varené bylinkové zemiaky /150g/

B:  Šalát s vyprážanými kúskami enciánu s toastom, preliaty jemným karí dressingom/350g/7/    4,50 €

Špeciál:

  Španielsky vtáčik s ryžou/150g/    5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia: Brav. černohor posypaný syrom a zemiaková kaša, kyslá obloha  /150g/1,3,7/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 

 

ŠTVRTOK -21.6.2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

  Tekvicová krémová 0,2l/1,7/

A: Vyprážaný syrovo-kurací špíz s dusenou ryžou a cesnakovým dressingom /150g/1,3,7/

B: Šalát s postrúhanou mozzarelou, sušenými paradajkami a kockami opraženej slaninky, toust a americký dressing /350g/            4,50 €

Špeciál:

 Medailóniky s bravčovej panenky preliate brusnicovou omáčkou a zemiakové pyré/150g/1,3,7/     5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod     

Samostatná porcia: Vyprážaný encián s varenými zemiakmi a zeleninový mix šalát  /120g/1,3,7/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml   3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml   5,99 €

 

PIATOK  – 22.6. 2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

 Špenátová polievka 0,2l/1,7/

A:  Plnená kuracia rolka so sušenými slivkami a jemne smotanovou omáčkou, bylinkové varené zemiaky /150g/1,3,7/

B: Bravčový stroganov a ryža /150g/1,3,7/

C: Špagety so syrovo-hubovou omáčkou, posýpane parmezánom /350g/1,3,7/     4,50 €

 

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml   3,49 €

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave,ak nieje uvedené inak,tak váha mäsa pri mäsitých jedlách min.150g
syry min.120g,šaláty-kompoty-dressingy min.50g,polievky 0,2l