Obedové menu pre Moods Aupark Tower (24. týždeň)

10-06-2018

PONDELOK -11.6.2018

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

Hŕstková polievka so zeleninou 0,2l /1/

A:  Kurací steak s karamelizovanou karotkou a ryžou   /150g/

B:  Bravčové pliecko na bratislavský spôsob s maslovými haluškami /150g/1,3,7/

C:  Caesar šalát/350g/7/   4,50 €

 

 Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia: Bravčové karé s horčicovou omáčkou, varené zemiaky /150g/1,7 4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových, polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

UTOROK –  12.6. 2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

 Rascová polievka s vajíčkom 0,2l /1,3/

A:  Kuracie soté „DELIKATES“ (šunka, kapia, šampiňóny) a dusená ryža /150g/1,7/

B:  Šalát s avokádom a s kuracími kúskami s toastom, preliaty jemnou citrónovou zálievkou /350g/1/ 4,50 €

Špeciál:

Sviečková na smotane s parenou knedľou   /150g/1,3,7/ 5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia: Zap. bravčové karé plátky so šunkou a údeným syrom, zemiaková kaša  /150g/1,7/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

STREDA – 13.6. 2018

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

 Kulajda  0,2l /1,7/

A:  Pečené kuracie stehná s dusenou ryžou a kompót /150g/1,3,7/

B:  Miešaný šalát s grilovanými šampinónami,  vajíčkom a toustom,  dressingom /350g/1,3,7/    4,50 €

Špeciál:

 Bravčová rolka plnená špargľou, prosciutom preliate syrovou omáčkou a pečené zemiaky /150g/1,3,7/    5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia:  Vypr. údené tofu s miešanými zemiakmi a kapustový šalát /150g/1,3,7/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 

 

ŠTVRTOK -14.6.2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

 Šošovicová polievka s párkom 0,2l/1/

A: Staročeský rezeň v pivnom cestíčku  a zemiaková kaša, kyslá obloha /150g/1,3,7/

B: Rukolový šalát s prosciutom, cherry paradajkou a parmezánom preliaty olivovým olejom a toustom /350g/            4,50 €

Špeciál:

 Pečený moravský vrabec s dusenou kapustou a parenou knedľou/150g/1,3,7/     5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod     

Samostatná porcia:  Vyprážané rybie filé s miešané zemiaky s cibuľkou /150g/1,3,7/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml   3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml   5,99 €

 

PIATOK  – 15.6. 2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

Kapustová polievka  0,2l/

A: Vyprážaný obrátený kurací rezeň s dusenou ryžou a paradajkový šalát  /150g/1,3,7/

B: Francúzske zemiaky a kyslá obloha  /350g/1,3,7/

C: Penne so syrovou omáčkou, šunkou a kukuricou, posypané syrom /350g/1,3,7/     4,50 €

 

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml   3,49 €

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave,ak nieje uvedené inak,tak váha mäsa pri mäsitých jedlách min.150g
syry min.120g,šaláty-kompoty-dressingy min.50g,polievky 0,2l