Obedové menu pre Moods Aupark Tower (23. týždeň)

03-06-2018

PONDELOK -4.6.2018

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

Minestrone 0,2l /1/

A:  Vypr. kurací rezeň s zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom  /150g/1,3,7/

B:  Pečený bôčik s dusenou červenou kapustou a parenou knedľou /150g/1,3,7/

C: Hríbové rizoto posypané parmezánom/350g/1,7/   4,50 €

 

 Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia:Chrumkavé kuracie krídelka s pečenými zemiakmi a cesnakovým dressingom  /150g/1,3,7 4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových, polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

UTOROK –  5.6. 2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

Brokolicový krém s krutónmi  0,2l /1,7/

A:  Zap. kuracie prsia so slaninou, rozmarínom a pečené zemiaky/150g/

B:  Plnené kelové listy bravčovou zmesou (br, mäso, šampiňóny, slanina) a ryža /150g/1/ 4,50 €

Špeciál:

 Grilovaná panenka na smotanovom krupote, posypaná parmezánom /150g/1,3,7/ 5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia: Pln. kurací rezeň na prírodno so slaninou a červenou cibuľkou, pečené zemiaky  /150g/1,7/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 €

 

STREDA – 6.6. 2018

Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l

 Francúzska cibulačka s opečeným toustom  0,2l /1/

A:  Mäsové guľky v paradajkovej omáčke s parenou knedľou /150g/1,3,7/

B: Špenátové halušky so syrovou omáčkou  /150g/1,3,7/    4,50 €

Špeciál:

 Vypr. kurací rezeň obalený v cornflakesoch , zemiaková kaša, kyslá obloha  /150g/1,3,7/    5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod

Samostatná porcia:  Kurací steak s grilovanou zeleninou a varené zemiaky /150g/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml    3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml     5,99 

 

ŠTVRTOK -7.6.2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

 Držková polievka 0,2l/1/

A:  Kuracie prsia prekladané enciánom s prírodnou omáčkou a ryža  /150g/1,3,7/

B: Ryžový nákyp s ovocím /350g/            4,50 €

Špeciál:

Plnený bravčový závitok s praženicovo – zeleninovou zmesou (vajce, kukurica, hrášok, kápia) prírodná omáčka a šafranová ryža /150g/     5,50 €

 

Novinka:  Poobedné menu od 14:35 hod     

Samostatná porcia: Vypr. šunkovo-syrový špíz so zemiakmi a bylinkový drezing /150g/1,3,7/  4,50 €

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml   3,49 €

Kombinácia: poobedňajšie jedlo+olovrantová polievka /200ml   5,99 €

 

PIATOK  – 8.6. 2018

 Číry vývar z kostí s krutónami a zeleninkou 0,2l 

 Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi 0,2l/

A:  Kura na smotane s kolienkami /150g/1,3,7/

B:   Bolonské špagety posypané syrom /350g/1,3,7/

C:  Zemiakový prívarok s fašírkou /150g/1,3,7/     4,50 €

 

Výber z troch druhov olovrantových polievok/hubová,toskánská,mrkvovo-zázvorový krém/500ml   3,49 €

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave,ak nieje uvedené inak,tak váha mäsa pri mäsitých jedlách min.150g
syry min.120g,šaláty-kompoty-dressingy min.50g,polievky 0,2l